טוב בסדר..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2015 | 18:56 | מאת: מימה

התנצלות על זה שרשמתי לך 'ברוב טמטומך'. אז לא ניסחתי את עצמי בצורה יפה כלפיך... לא ברור לי איזה תקווה הייתה לך לגביי, זאת שאמרת שהתייאשת ממנה. זאת שאתה טוען שרצחתי אותה.. איזה תקווה זאת הייתה? ש..מה? תזכיר לי :/ או שהשפה הלא יפה שלי היא סתם תירוץ להעיף אותי וזה מה שבא לך לעשות וזהו. ואז תארגן הכל ככה שזה ישרת את המטרה הזאת.. תאמת גם לי לא ברור כבר בשביל מה אני רושמת פה. יש חיים שלמים בחוץ ועדיף להתרכז שם. אם רק יכולתי לעשות את זה כמו שצריך -בקלילות. בגלל שקשה לי עם כל מיני דברים אני רושמת פה... אבל אתה צודק. זה חסר תועלת ותכלית להיות פה בשבילי. הנה בזה לפחות שנינו מסכימים. סוף סוף יש הסכמה על משהו. גם ככה התגובות האלה לא עוזרות . משאיר אותי עם עצמי תקועה. אני אסתדר לבד בכוחות עצמי. אני אסמוך עליי.

עזבי מימה, זה באמת חסר טעם. מקבל את התנצלותך, ומאחל לך הצלחה בכל לבי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית