סוריקיטה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2015 | 13:38 | מאת: אביב 11

תודה שהגבת זה המון

23/11/2015 | 13:53 | מאת: סוריקטה

הי אביבונת, שלחתי לך גם חיבוק בעץ למטה ועוד הודעה הקשורה לדיסוציאטיביות. מכאן איני מצליחה לראות אם ההודעות מופיעות. בינתיים - קבלי חיבוק כפול. שלך, סוריקטה

23/11/2015 | 17:54 | מאת: אביב 11

צודה יקרה חיבוק חזרה כן גם לי יש עוד צורות של דיסוציאציות אבל הפיצול הורג אותי וכל פעם שאני חושבת שעברתי מסוכה אני מגלה עוד ...זה די מעייף בעיקר לשמור שהקטנים בעיקר לא יגיעו במצבים שהם לא צריכים להגיע . תארי לעצמך שאני עונה למרצה בקול צייצני של בת חמש ...קצת פדיחה . ושאלה אם נכון לך האם סבלת מפיצול ?או יותר מדוייק יש אינטגרציה מלאה בסוף או שהשריטה לתמיד זה מעניין שחייתי ככה כל חיי וחשבתי שכולם ככה לפעמים בני חמש ולפעמים בני שש עשרה ומדברים לעצמם ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית