שוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/11/2015 | 20:18 | מאת: רוני

אודי. שמת לב שכמעט כל פעם שמישהי כותבת פה לכולם, לא מזכירים אותי.לא פונים אלי . לא סתם ....?(סוקריטה, הפעם..)

23/11/2015 | 12:26 | מאת: -חנה

מזדהה עם ההרגשה, זה באמת לא נעים. גם לי נצבט הלב כשרואה שמישהי כותבת הודעה ומזכירה מספר בנות ואותי למשל לא. אני אישית, בוחרת שלא לציין שמות כי יודעת שאי אפשר לזכור את כולן כמובן. ספציפית לגבי ההודעה של סוריקטה, היא התייחסה, אם הבנתי נכון, לבנות שכתבה להן תגובות. ואני רואה את זה הרבה כאן, וזה בסדר בעיניי שבנות בוחרות להגיב למי שהתייחסה להודעה שלהן.

הי רוני, אני משער שזה אכן לא סתם, אבל זה אולי קשור לכך שאת מפנה משהו שהוא קבוצתי - אלי (במקום לקבוצה)? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית