קולות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/11/2015 | 10:57 | מאת: שירה

אודי, אני לא שומעת את הקולות החומלים. יש הרבה קולות חזקים מאוד שמניעים אותי. אני מניחה שיש גם את הקול שעדין עוצר אותי ומרסן אותי, כי הנה עודני כאן. ואני גם מנסה להחזיק חזק בקולות חיצוניים שרוצים לעזור לי, כמו זה שלך. שבוע טוב לך אודי יקר

הי שירה, משמע - צריך עשות שם קצת סדר, ולאפשר יד מכוונת... לא יפה להשתיק קולות טובים. אודי

23/11/2015 | 08:59 | מאת: אביב 11

אין פתרון קס אלא לתת להם מקום לכל הקולות שנשמעים ...אני עשיתי את זה בהתחלה בכתיבה .לא קראתי הייתי שולחת או מביאה לטיפול ..לאט לאט יכולתי לבנות בתוכי קולות קצת רכים יותר .בכלל שירה תיראי מה כתבתי לסנדי למטה ב19 לחודש ותידעי זה אפשרי . אני היום מאבדת זמן עדין אבל בקטנה ממש .יותר שם גם בניתוק שומעת מרגישה גם אם לא תמיד יכולה להגיב .יש יותר שיח בני לבין החלקים .ושירה אני נאספת מהר יותר ...בבקשה יקרה הדרך קשה אבל זה אפשרי ומשתלם .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית