בעלי מכור למין אוננות אובססיבית חמורה ומכחיש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2015 | 05:09 | מאת: אדמה

שלום ביאוש מבקשת עזרה למצב פשוט מטורף.. אני בת 40 בעלי 46 רקע התמכרות לסמים נקיים 10 שנים מטופלים. לנו יחד 2 ילדים מדהימים יחד 14 שנים בשנתיים האחרונות גיליתי שבעלי מכור קשות לאוננות שגוברת עד כדי השתלטות על רב היום .. (שירותים) ובלילה במשך כל הלילה עד הבוקר מאונן ללא הפסקה.. כל יום והקצב במצב מחמיר יותר ויותר מאחר.. פעמים רבות ניסיתי לעזור ממקום שנפגעה מערכת היחסים בנינו למעשה מתה.. הוא באופן מטורף מכחיש מעשיו אני כבר ממש במצב של חוסר אומים ושפיות מה עושים במצב כזה? איך פותרים את החושך הזה

שלום אדמה, הייתי מציע להתחיל לטפל בעניין במסגרת טיפול זוגי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית