סנדי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/11/2015 | 23:45 | מאת: אביב 11

סנדי אוף זה קשה להסביר זה כן דברים שאני לא רק לא זוכרת אני אפילו לא ידעתי על קיומם חלקים אחרים שלי החזיקו בזה כל השנים . יש בי עדין חלקים שאני מסרבת לשמוע שלא לדבר על חהבין ולעבד ולעכל וזה בדיוק מה שאני מנסה לעשות בתקופה האחרונה . אין לי בעייה לשתף אותך וזה אולי יעזור לאחרים .אני זוכרת שבהתחלה רק שמעתי רעש לא ברור והיה בי המון כעס שיצא עלי אחר כך היו קולות ברורים וכשנתתי חהם מקום באו אחרים ולתת להם מרום זה אומר להבין שיש לי ילדים בני ארבעחמש שצריכים מקום זה לקנות להם מכוניות לבנים ובובות לבנות . זה אומר לשים גבולות . בפגישה האחרונה בגלל שאני פחות מנותקת שמעתי מה שנאמר וצרחתי שהיא שקרנית שזה בפרוש חלק ממני אבל הוא לא . אם את באמת רוצה להבין יותר אז יש כמה ספרים טובים שכתבו אנשים עם הפרעה דיסוציאטיבית זה לא סתם חפירה זה בניית האני זה להבין שלא כולם מדברים לעצמם ולא כולם שומעים אנשים או ילדים מדברים מתוכם זה להתמודד עם מליון דברים מעבר לסטיגמה שהחברה בונה עלייך והקושי למצוא מטפל שיהיה מוכן לטפל בך .. מקווה שלא סיבכתי אותך יותר ולא לא דרכת לי על יבלת מנסיון אני יודעת שאם יש בי התנגדות זה אומר שיש שם משהו וזה מה שכתבתי לך ... וזה בסדר בלי פחד תמשיכי להזכיר לי לזוז מהמשבצת כי רק ככה מתקדמים חיבוק ענק

22/11/2015 | 18:40 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אהבתי שכתבת: "מנסיון אני יודעת שאם יש בי התנגדות זה אומר שיש שם משהו". ורק לידיעה, נאמר פעם שעליי אפשר לכתוב את מילון ההפרעות הדיסוציאטיביות. קרי - מן המוכר לי. היות שאני ותיקה כבר בטיפול, אני מניחה שבמובנים מסוימים אני נמצאת בשלבים אחרי אלו, הקשים מאד שאת עוברת בתקופה הנוכחית. אתן עוברות. את והמטפלת. ושם למטה הצטרפתי לאמירה שלא תמיד יודעים. שלך, סוריקטה

23/11/2015 | 12:15 | מאת: אביב 11

תודה יקרה

23/11/2015 | 09:07 | מאת: אביב 11

הכתיבה יצאה כל כך לא ברורה ואחר כך כל כך התנתקתי לאלפי חלקים קטנים סנדי אני יודעת שאת לא יכולה להצליח להבין בנינו מי כן (זה כזה תיחכום של המוח ) אז מצרפת כמה מאמרים http://www.macom.org.il/aftermath/topic_did/ http://www.tdil.org/index.php/2009-08-03-09-15-38/65-2009-08-22-18-53-39 http://www.tdil.org/index.php/2009-08-03-09-15-38/163-2014-09-30-10-13-40

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית