סוריקטה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/11/2015 | 21:37 | מאת: sunday

סיפרת על ניצול בעבודה, יש לך יכולות להבין, לנתח, ולענות אולי תלמדי בנושא הזה? גם יביא לידי מימוש את הפוטנציאל שיש לך, וגם כלכלית ישתלם לך יותר? אוהבת לקרא את הניתוחים שלך, ואני לא היחידה

22/11/2015 | 17:46 | מאת: סוריקטה

הי סנדיי, נדמה לי שלא השמתשתי במילה ניצול. חוסר כבוד היה דבר שהרגשתי. הנושא הזה בוודאי מדובר בפגישות אצלנו והמעקב רצוף. רק אוסיף כי הייתה נקודה בזמן בו יכולתי להקל על עצמי, וניסיתי, אך לאחר ש'לקחו אותי לשיחה', הלכתי קצת לאחור וקצת ויתרתי. כך שיכולתי, אולי לזכות למעט יותר כבוד, קרי לדאוג לכך בעצמי, והאחריות למצב, בחלקה, היא גם שלי. אנשים אומרים לי שאני מוכשרת בכמה תחומים. עדיין איני יודעת מה הכיוון וכמה כוחות הנפש יהיו לצדי. הכל הכל בטיפול, בעדינות ובקצב המתון שלי. המון המון תודה, על הרעיונות, על פקיחת העיניים ועל הרצון לעזור. לוקחת לגמרי לתשומת לבי, למחשבות עתידיות. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית