השבוע מתחיל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/11/2015 | 07:01 | מאת: סוריקטה

בוקר אור, השמש כבר יצאה, חיכיתי לה. הגעתי לפורום רק אחרי פרידת סופשבוע, כתבתי אתמול, מוצ"ש, והיום לפנות בוקר הודעות המשך לכן - חנה, אביב, סנדיי, שירה גלי ומימה. במבי, את בסביבה? אשאל לשלומך - איך עברה שבת יומולדת של לפני שבועיים? תרצי לחלוק? מצפה לי יום ארוך וגדוש, וכן גם השבוע. מעייף, טיפה יותר מידי. הלוואי שיהיו כוחות לעבור אותו ואחר-כך גם לנוח ולמצוא זמן בילוי לעצמנו. אני די בסדר לאחרונה. ארגנתי לי נעליים, בישלתי. אומרים שתוספת המשקל בגוף היטיבה עמי. לחיי הצמיחה וההתפתחות. איש בדרכו, בהתאם ליכולתיו ובקצב שלו. שבוע טוב, שבוע אור, שלכם באהבה, סוריקטה

22/11/2015 | 14:35 | מאת: -חנה

הייתה לי שבת טובה עם חברים, היה מז"א טוב. עכשיו לא מרגישה הכי טוב, אבל לפחות זה רק פיזי וההבדל ניכר. סוריקטה- איזה כיף שאת דואגת לעצמך- נעליים, אוכל. זה חשוב ומשמח. מצטרפת לברכות שלך ומברכת אותך בחזרה, שגם את תצמחי ותתקדמי בדרך שלך ובכיוון הנכונים לך. אוהבת וחיבוק גדול ממני, חנה

22/11/2015 | 17:37 | מאת: סוריקטה

22/11/2015 | 15:05 | מאת: אביב 11

לעבור את השבוע הכי בקלות שאפשר

הי סוריקטה יקרה, שבוע טוב גם לך... אודי

23/11/2015 | 21:58 | מאת: גלי

שבוע טוב לך, קראתי את ההודעה שלך מספר פעמים, תמיד יש לך מילים שמעוררות מחשבות ורגשות... את מדברת על האימוץ שלך בטיפול ועל הרצון שלי באימוץ, וכותבת שאקח את דברי המטפלת כעוד דיעה... ואני, אולי לצערי, עדיין במקום התפתחותי שזקוקה להורה שיחליט בשבילי... הלוואי שהיא או את אולי סאנדי או אודי היו אומרים לי מה לעשות... לה אני אומרת שאני רוצה ממנה אישור לעזוב אותו, והיא עונה שהיא לא מחלקת אישורים... מדהים איך המשאלה לאימוץ לא מתפוגגת כ"כ הרבה שנים, ועוד יותר מדהים כמה את מצליחה לקבל את החלקיות ולהרגיש את האימוץ... מחשבות של ערב... שלך, גלי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית