רשלנות?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/10/2015 | 18:45 | מאת: מימה

אודי אמרת פעם שהטיפול של הפסיכולוגית כנראה היה לא מותאם כי היא לא זיהתה שהיא יושבת מול תינוקת. למה התכוונת בזה? והאם זה לא סוג של רשלנות לא לזהות נכון את העמדה הרגשית של המטופל ובעקבות זיהוי לא נכון גם להציע אולי התערבויות לא מתאימות ומזיקות? אני נמצאת עכשיו בפסיכותרפיה גופנית והאמת היא שהמטפלת הנוכחית שלי שיש בינינו חיבור מאד חם גם אומרת לי שהיא מזהה עליי משהו מאד ראשוני. שאנחנו עובדות על מקומות מאד ראשוניים. ככה היא אמרה... אז אם הפסיכולוגית לא התייחסה ככה אלא דחפה לי מציאות ישר לגרון והדגישה מאד את הניפרדות שלה באופן בוטה ולא רך.. זה לא סוג של רשלנות ? . אגב הבחור ההוא מן ההודעה הקודמת כבר מצא לו חברה. לא היה שם פוטנציאל זוגי בינינו. לכל היות פוטנציאל מיני מבחינתו (הוא אמר) ואני לא בקטע הזה. רק אני נקשרתי אליו והתגעגעתי. זה לא הדדי. בדקתי מספיק כדי להתרשם שזה לא הדדי. היו לו מספיק הזדמנויות להזמין אותי לבקר והוא לא עשה את זה. הוא לא מעוניין בי. הריחוק הגאוגרפי שנוצר גרם לו לאבד כליל את המעט עניין חלקי שעוד היה לו בי אם בכלל. כן רצה בהתחלה שנהיה ביחסים זוגיים כלשהם אבל לא הצלחתי לזרום מינית איתו. הוא מצא בסוף בת זוג אחרת. והרגש שלי נותר חד צדדי.. מקווה למצוא מישהו אחר. אפילו הוא בעצמן איחל לי למצוא מישהו.. מה גם שהוא היה צעיר ממני ב 8 שנים.. זה לא נועד לקרות לטווח הארוך. מתגעגעת אליו בתור ידיד. לא משהו אחר. היו בו אנרגיות שהצליחו להחיות אותי. לתת השראה.. לפחות היה. עדיף מכלום. הוא אפילו הצליח להסיח את דעתי מהזכרונות והכעסים על הפסיכולוגית לתקופה.. הפך להיות האדם שמעסיק את חיי הנפש שלי במקומה. בהתחלה נרתעתי מהבטחון שלו אבל אחכ התרגלתי לנוכחותו ואהבתי אותו.. בטח החמיא לו לאגו אבל לא נראה לי שהייתי משמעותית ככ בעיניו. עובדה שעבר ממני והלאה ככ מהר ובקלות.. הוא הרבה יותר קליל רגשית ממני. ומלא בטחון וכריזמה. אני מתגעגעת.. לפעמים אני נזכרת בו ומחייכת. תודה לאל שיש גם זכרונות כאלה ולא רק השיט מהפסיכולוגית שאין צורך לפרט חח

הי מימה, אני לא חושב. לא כל חוסר הצלחה היא רשלנות. אני חושב ש- 90% מהמטפלים לא היו מצליחים לסייע לך. וטוב שיש גם זכרונות טובים ויכולת להתגעגע. זה נותן תקווה. אודי

09/10/2015 | 05:57 | מאת: מימה

היא פגעה בי. זה לא שהיא לא סייעה. היא התייחסה בצורות כה לא אמפתיות שזה היה מחפיר וממרר!! וזאת רק היא. לא חוויתי אף מטפל אחר טועה ככ בגדול. אולי יש כאלה שלא היו עוזרים. אבל היא פגעה ממש. פגיעות חדשות בפני עצמן. אני מתגעגעת לבחור. לא אהיה. מצידי שהיא תמות. אני מאחלת לה לחוות את חוסר האונים שאני חוויתי אצלה בטיפול ושאיש לא יושיט לה יד מעבר לאופן שבו היא הושיטה לי- שתטעם קצת מהתבשיל של עצמה. בת זונה הזאת. היה אפשר לעזור לי!!!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית