התנדבתי להכין קטע יצירה של 5 דקות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/10/2015 | 18:14 | מאת: מימה

במסגרת איזו סדנת הקשבה שאני משתתפת בה.. זה יכול להיות כל דבר שבא אין לי מושג מה לעשות? להקריא שירים מדוכאים שכתבתי פעם? אין בי שום יצירתיות כרגע :/ אני מקווה שברגע האחרון יבוא איזה רעיון אולי אכתוב שיר מעכשיו ולא אשען על משהו מפעם? זה דווקא יכול להיות רעיון.. רק שמרגיש שכאילו אין בי כלום. טיפול פסיכולוגי שכיסח אותי פנימית מרוב רהטראומה, רמיסה נרקיסיסטית ו.. לא יודעת מה אחרי זה.. יצירתיות? אממ.. בא לי שתהיה. מאיפה מפיקים כזאת? מה זאת יצירתיות בכלל? אולי לקשר דברים זה לזה בקישור אסוציאטיביים מקוריים זה יצירתיות? סמלים למילים למשמעויות.. בדכ יצירתיות זה משהו פלצני כזה לא? ויש שהיצירתיות שלהם זה כשרון כלשהו- בשירה, בריקוד, במשחק.. אני אין לי כ"כ כשרונות משופשפים בשום דבר כזה.. אני כן טובה בכתיבה. אולי אנסה לכתוב משהו.

08/10/2015 | 22:39 | מאת: מנסה לעסור

את יכולה לשדרג. לשנות.למחוק. להוסף ואולי לוותר. "אתמול ישבתי וחשבתי. ולעצמי תשובה חיפשתי. מה בעצם בוער. ? למה אצלי הכל סוער. על הרים טיפסתי. ולמרחקים רצתי. ולפתע הכל נעלם ונאלם. החיים.הם בעצם יפים. אבל לא תמיד מלטפים". "

08/10/2015 | 23:03 | מאת: מנסה לעזור

להכין טבלה עם מספר רובריקות כמבפר חברי הקבוצה. לחבר את הריבועים בסקוטשים. לכתוב על כל אחת תכונה. ואז כל אחד מחברי הקבוצה צריך לקחת אחד ולספר הם.יש בו את התכונה. האם הוא מתחבר אליה. האם היא משרתת אותך וכו. אפשר להחליף כרטיסיות בין חברי הקבוצה.

הי מימה, אני בעד משהו מעכשיו. מעניין מה יצא לך... אודי

09/10/2015 | 14:55 | מאת: מימה

להווה ממש. בתור נושא. Present. הווה זאת מתנה לא? למי שמסוגל להכיר בכך ולא לחיות בזכרונות עבר... לא ככה אודי?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית