אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/10/2015 | 14:38 | מאת: אביב 11

עצוב ככ היא השתנתה כל כך השתנתה. פעם ידעתי שהיא רוצה לטפל בכולנו היא הייתה שם בשביל כל החלקים שלי ..היום היא אמרה לי שגם היא מפחדת מהנערה וגם לה קשה להכיל אותה .אחר כך היא טענה שזה בגלל איך שאני מביאה אותה וכן בתוכח אני יודעת שהיא צודקת אבל יחד עם זאת אני יודעת שלא משנה איך היא פשוט השתנתה ..אודי היא שוב דיברה אם אני חושבת שאשפוז יעזור כי אמרתי שאני פוחדת להשתגע עם הזכרונות והמטענים של הנערה הזו ואני פוחדת ממה שהיא מביאה ..אודי אין לה כוחות אליינו ואולי גם לא את הידע . עצוב לי באמת כי אני כנראה הצטרך למצוא מטפלת אחרת. וזה ממש לא יהיה פשוט למצוא מישהו שירצה לגעת בdid ובכלל שמבין בנזק הזה. אודי יש לך שיר מכיל לכולנו זה באמת עצוב אמרתי לך לפני כמה ימים אף אחד בעולם הזה לא אוהב אותה /את הנערה הזו ...נערה על קצה הרצף אז מה הפלא שהיא על קצה התהום כל הזמן ...

08/10/2015 | 16:10 | מאת: שירה

אביב, אם יורשה לי, כל הכבוד לך שאת נוגעת... זה בכלל לא מובן מאליו. לי קשה לגעת, לקבל ולדבר על כל פצל או ישות בנפרד. באמת קשה מאוד למצוא מומחים בתחום. אם אפשר לעזור לך למצוא, השאירי כתובת אימייל כי אסור להמליץ כאן... שלך שירה

08/10/2015 | 18:30 | מאת: אביב 11

אין לנו ברירה אלה להבין ולקבל את זה ...וסליחה שלא כותבת מייל והאמת שאני לא מוותרת עלייה אנחנו נילמד יחד לאט לאט איך לטפל בה/בי ..כולנו מאוד אוהבים אותה כל הפצלים סומכים עלייה . אני מאמינה בה רק שהיא תצטרך את העזרה שלי ואני רוצה להשאר בחוץ כשהיא באה לא להיות בכלל וזה לא הגיוני מן הסתם ...

08/10/2015 | 16:40 | מאת: חלום

אולי תכירי לנו אותה קצת? אולי נצליח להתידד? אני שולחת לה חיבוק. חלום

08/10/2015 | 18:26 | מאת: אביב 11

זה בדיוק הבעייה ....קשה לי אוף אני יודעת שזה חלק ממני יש בי דברים מדהימים שהחלק הזה מחזיק .ויש בה רגשות שקשים לי להכלה אשמה ובדידות וכעס וזעם וכאב ...חלום ככ הרבה כאב היא מחזיקה אני לא מסוגלת לגעת אני אשרף ...

08/10/2015 | 21:07 | מאת: רוני

איתך. מקווה שתרגישי את החום והחמלה לפחות ברמה המדהימה שאת מפזרת פה בדרכך המיוחדת.

09/10/2015 | 21:02 | מאת: אביב 11

איזה כייף הענף הזה ככ מרגיש לא לבד .תודה יקרה

הי אביב, לא צריך להחפז למסקנות. טיפול כזה הוא מאוד קשה, גם למי שמנוסה בזה. זה בסדר ומותר ומראה על כנות ועל היכולת לסמוך. ומותר לפחד קצת. אני מאמין שיהיה בסדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית