הי לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/10/2015 | 00:40 | מאת: חלום

עברו עלי ימים לא פשוטים בעקבות כל מיני אירועים בחיים,יותר בעקבות כמה תסכולים משמעותיים.אני מרגישה כל כך לבד....יש פה קצת מקום?והנה הדמעות מציפות עד שלא רואים את המסך...

08/10/2015 | 08:58 | מאת: אביב 11

הנה פוף ועוד אחת ליידך וטישו לדמעות והמון מקום בלב ..שמחה שניכנסת עצוב לי שקשה ...מקווה שישתפר היי ושוקו עם מרשמלו ..זוכרת...:) מחבקת

08/10/2015 | 10:16 | מאת: חלום

כמו ילדה קטנה...זה לא דכאן זה תהומות של כאב שנפתחו פתאום.מרגישה לבד כל כך...מי שלא מכיר לא יכול להבין את הלבד הזה.רוצה שמישהו ירים טלפון אלי וישאל מה שלומי או שיהיה מישהו שאתקשר והוא יעטוף אותי בחום.תודה על שוקו עם מרשמלו...התקשרתי לקו סיוע והיא חירפנה אותי עם השאילות שלה ודיבור ללא הפסקה עד שסגרתי כי לא יכולתי יותר לשמוע... חלום,רחוצה בדמעות...

08/10/2015 | 15:42 | מאת: מימה

את לא לבד עם ההתמודדויות .. מי כמוני מכיר חיבוק

08/10/2015 | 16:44 | מאת: חלום

08/10/2015 | 22:48 | מאת: -חנה

מה שלומך? שולחת חיבוק חם

הי חלום, יש מקום, בהחלט. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית