אני רוצה להרגיש דברים טובים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/10/2015 | 15:56 | מאת: מימה

אני רוצה להרגיש דברים טובים אהבה. אופטימיות. תקווה. חיבור. משמעות. תשוקה. התלהבות. יצריות אנרגטיות תושיה יוזמה. בטחון. חשק. אכפתיות. מסוגלות יכולת פרודוקטיביות. יצירתיות. סקרנות. פתיחות. קלילות. כושר ביטוי. חופש הבעה. כושר השפעה. השראה. אינטימיות. אופטימיות. שמחה. אהבה.. אני רוצה להרגיש! מה כן הרגשתי בטיפול? כמיהה. רצון. תקווה. התנפצות. תלות. זעם. חוסר אונים. כעס. עוד כעס. עוד.. כעס. השפלה. מרמור. התנגחויות. התנצחויות. מאבקי כוחות. עלבון. אטימות. הפקרה. אדישות. רוע. התעלמות. חוסר ישע. עליבות. כאב. עוד כאב. כאב. כעס. חוסר אונים. שברון לב. זעזוע. טלטלה. אימה. בלבול. כיווץ. התכבות. רמיסה. דעיכה. זעקה. מחאה. נקמה. מאבק. השרדות. פגיעה. כעס. כעס. עייפות. שחיקה. עצב. השלמה? לא! אני רוצה להרגיש דברים טובים!!

08/10/2015 | 16:14 | מאת: שירה

התרגשתי לקרוא את הההודעות הרכות שלך, את מאווייך שהעבירו תחושה שאת יודעת שמגיע לך להרגיש את כל אלה. הם יגיעו, ואת תחבקי את כולם וגם את עצמך. שירה

הי מימה, כדי להרגיש דברים טובים צריכים להיות מוכנים להרגיש גם את הדברים הפחות טובים. להניח לעצמך להרגיש. עם פחות שיפוט. אודי

09/10/2015 | 06:01 | מאת: מימה

כולל כאב ללא שיפוט... מחכה כבר שהדברים הטובים יגיעו. רק שמה לעשות שמי שעזר לי להתחיל להרגיש אותם לא ממש רצה להשאר בקשר בסוף.. אצטרך למצוא אדם אחר שיצליח לעורר בי השראה לדברים טובים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית