נפגשנו קודם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/10/2015 | 15:21 | מאת: -חנה

והרגשתי שהייתה פגישה טובה, הצלחתי להגיד ולהבין כמה דברים חשובים לטיפול ולשתינו יחד. אמרתי לה בסוף הפגישה ש"בא לי להישאר כאן ולא ללכת".... ומשו חמוד- היא התקשרה אליי בערך חצי שעה לפני הפגישה שהיא ראתה עכביש גדול בשרותים ולהגיד לי שאדע מראש וכשהגעתי אמרה שהיא מפחדת ממנו, ושמישהו אחר, ולא היא ידאג להוציאו (:

08/10/2015 | 16:42 | מאת: חלום

08/10/2015 | 18:19 | מאת: גלי2

לי בטיפול הקודם היה פעם ג'וק ענקי בחדר המתנה, והמטפלת ביקשה שאכנס לחדר הטיפול בזמן שהיא הורגת אותו כנראה כדי שלא אראה את החלקים התוקפניים שלה...

08/10/2015 | 18:43 | מאת: אביב 11

גרמת לי לחייך ...פעם היה לה עכברון בחדר ..היא הוציאה אותו בכזאת עדינות וחמלה החוצה זה היה מדהים...בסופו של יום כולנו מטפלים ומטופלים רק בני אנוש ..וחנה גאה בך את מתקדמת מקסים ויחד עם זה מותר יקרה גם לגעת בכאב כאן ואצלה ....זה ממש לא קל . חיבוק

הי חנה, איזה כיף לשמוע :-) (וגם שלמטפלים יש את ה"קטעים" שלהם...) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית