אביב יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2015 | 04:41 | מאת: הופ

אני בטוחה שרצית את טובתי. אבל החיים שלי מסובכים בהרבה מאוד בעיות. בהרבה מאוד טעויות. ובמצב בריאותי לא טוב. אין ספק שעשייה מצילה ממוות. בין אם אהיה פה או לא רציתי להגיד לך תודה. ושגם אני מתנצלת אם פגעתי. שבת שלום וחג שמח

07/10/2015 | 13:37 | מאת: אביב 11

אני מאמינה לך ומבינה מאוד את כל הקשייםנ וההסתבכויות ושהגוף משלם את המחירים . ועדין מאמינה בך ויודעת שזה אפשרי בפסיעות קטנות לא בריצת מרתון בשינוי קו חשיבה בשינוי דיבור ...והופ זה לא יהיה קל זה בטוח ואני מכל הלב כאן עבורך אם תירצי בכך .אבל זאת מי שאני ואני מאמינה בעשייה .איתך ואחרי החגים שמח .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית