ויתרתי. ..לעת עתה- ממש חבל לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2015 | 23:26 | מאת: גולם

לאחר קריאה בתשובתכם ומחשבה על ההשלכות ותשובתו של אודי, בחרתי לעת עתה לוותר ולהמתין למועד מתאים יותר- ממש חבל לי. כנראה שבאמת לא אצליח לעמוד בסירוב. אבל זה יהיה משהו שאעשה בכל מקרה. תאמין לי אודי זה היה מרגש אפילו אותך בתור מטפל ( בהקשר לטיפול). אגב אני יכולה לומר שפעם אחת גם הבאתי משהו לא שגרתי שהתאים למשהו באותו העת ולא חששתי כך מהתגובה והייתה התרגשות אמיתית מצדה והיא מזכירה לי זאת לא מעט. במקרה הנוכחי אם אהיה כנה עם עצמי החשש שלי שזה באמת סוג של מילכוד... ותופתע לשמוע שאיני מחפשת להיכנס למקומות הללו הם קורים מעצמם.

הי גולם, ולבחור לא להכנס למלכודת - זה לא לתת לדברים להוביל אותך, אלא לקחת החלטה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית