שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2015 | 00:38 | מאת: רוני

מה זה דיסוציאציה?זה לא ניתוק? אז איך יש כאלו שכותבות כשהן בזמן הדיסוציאציה. בתחושה שלי הניתוק הזה הוא כשאני נעלמת ובא אני אחר. הוא לא יודע שהוא אחר, הוא לא מכיר את האני והם לא יודעים שהם התחלפו. האני לא יודע שהוא בעצם נעלם. מסובך להסביר. אבל בהסבר יותר תמציתי-אני חווה בעיקר את החזרה אלי ואז מבינה שלא הייתי. מקווה שהובנתי חג שמח

01/10/2015 | 13:06 | מאת: אביב 11

יותר מהובנת עד כאב ... וזה כתיבה ברגע של עירבוב יותר מהניתוק כששנינו נימצאים אבל בחוויה כל אחד שונה מהשני ...

01/10/2015 | 13:42 | מאת: אביב 11

בגלל שגם אודי וגם המטפלת מבקשים ממני לא לכתוב דיסוצאטיבי אז במקום היא אני כותבת אני אבל בנינו אני מרגישה היא והוא והם ואנחנו זה רחוק מלהיות אני חיבוק התגעגעתי אלייך ...מה שלומך ?

01/10/2015 | 15:49 | מאת: הילה

היי רוני, את לא מבינה כמה אני מזדהה עם מה שכתבת... גם אני לפעמים בניתוק ואני פשוט אי שם לא נמצאת ולא יודעת גם להגיד מה קורה לי.... טוב שחזרת, שלך,הילה

הי רוני, דיסוציאציה זה ניתוק, ומדובר בטווח רחב של תופעות. גם מה שאת מתארת זה ניתוק. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית