חידוד שאלה..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2015 | 14:25 | מאת: גולם

מהבנות קיבלתי תשובה של כן ולא. השאלה הייתה האם להביא לה משהו שהוא בהגדרתו " יוצא דופן" שבאזישהו אופן מאד קשור לטיפול שלנו, אבל עם בעיתיות מסויימת וכמו שאביב רשמה זה פתח לאפשרות לקבל תשובה מאכזבת. איך היית מגיב למשהו יוצא דופן במיוחד שחייב להשתמש בו. האם היית מקבל ומשתמש? וזה לא תכשיט תמונה או משהו בסגנון. אגב רק על המקוריות מגיע לי שהיא תעשה בו שימוש...

01/10/2015 | 22:33 | מאת: אביב 11

זה ככ מרגיש בבטן נסיון ואת לא תעמדי בו. את יודעת פעם הבאתי לה קקטוס עגול בצרוף השיר את זה מה שהלב שלי בחר ...היא הוציאה אותו החוצה על המעקה וצפיתי בו מת אט אט עד שנעלם ... לי זה היה בסדר בהגיון מסתבר שחלק ממני מאוד נפגע בפנים אז תזהרי

הי גולם, אין לי מושג, כי איני יודע במה מדובר. זו צריכה להיות החלטה שלך. אבל אם אספר על הרגשתי שלי - עצם השאלה שלך מעמידה אותי במצב לא נוח (אולי בגלל הבעייתיות העמומה שהזכרת) - והייתי מעדיף להימנע מכך. זה נחווה אצלי (כמו שכתבתי בהודעה הקודמת) כמין "טריק" נוסף שאמור לאשש את זה שלא בסדר אתך. את תצטרכי להחליט ולעמוד באפשרות של אכזבה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית