.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2015 | 23:22 | מאת: גולם

להביא או לא להביא לה?

01/10/2015 | 12:40 | מאת: Mika

ברור שלהביא

01/10/2015 | 13:29 | מאת: גולם

לדעתך להביא למרות שאני יכולה לקבל תגובה שיכולה להיות לא נעימה כמו למשל סירוב לקבל או לא לעשות בו שימוש. חבל שאני לא יכולה לומר לכם במה מדובר, אבל זה באמת גאוני ומאד מתאים וזה גם חלק מהטיפול שלנו. אני ממש מתלבטת והפגישה ביום א בבוקר...

01/10/2015 | 13:04 | מאת: אביב 11

תלוי מה ????, ואם יש לך ספק קטן אם זה משהו מתחכם כמו שייש לי הרגשה או משהו שבוחן אותה האם היא רצינית לגבי היותה איתך אז לא!!!!!!!! ואת יקרה יודעת את האמת בתוכך ... לשאול בצורה כזו מבלי שנדע מה זה מתחכם ...גולם את משחקת שוב באש חבל ניכווים ממנה יקרה . ומנסיון כל כוויה כואבת יותר לשני הצדדים.

01/10/2015 | 18:22 | מאת: סוריקטה

הי גולם, לדעתי, מתנות והתפעות בטיפול עשויות להיות חומר נפיץ ורגיש. יש בהן אולי איזה מלכוד. אולי גם הדחף שאת מרגישה מעיד על כך. אוכל רק לומר שבטיפול שלי דוברה מראש תמיד התכנית ובררנו משמעותה הלפעמים פחות מודעת. הביצוע התרחש לעתים, אבל אחרי השיחה. אז אני אומרת, זהירות, עדין. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית