אביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2015 | 01:55 | מאת: הופ

את היחידה שגרמה לי לרצות ללכת מפה אבל בכל זאת אשאר. אם את רוצה לרומם את מצב רוחי אז תני טיפים מועילים ותחסכי ממני ביקורת כי יש לי מספיק.

01/10/2015 | 13:01 | מאת: אביב 11

הפעם עונה לך אבל מבחינתי בזה סוגרת את העיניין. התנצלתי ואין לי בעייה להתנצל שוב .לא הייתה לי שום כוונה לפגוע בך ..אבל כנראה שלא אשכנע אותך שכוונותיי היו טובות . לגבי עצות מועילות כנראה ששלי לא טובות לך לכן אמנע מלתת לך עצות או תמיכה .. חבל שזאת הרגשתך לגבי מה שכתבתי לך אבל ככה זה בקבוצה יש כאלה שמתחברים אלהם יותר ויש שפחות . לגבי זה שאת רוצה /בוחרת ללכת או לא שוב אומרת לך אין לכך נגיעה אלי זאת החלטה שלך בלבד . לא אנסה לשכנע אותך להשאר או לא זה צריך להיות רצונך . מה שכן מבטיחה לך שלא אגיב לך יותר כדי להמנע מלפגוע בך בעתיד אלה אם כן תירצי חיזוק תמיכה או יד ממני .שיהיה לך חג שמח אשה יקרה ובאמת מכל הלב מאחלת לך טוב .

01/10/2015 | 15:42 | מאת: sunday

לא תמיד דברים נשמעים כפי שהתכוונו שהם ישמעו, אין לי ספק שהכוונות של אביב היו טובות, רצתה אולי לתת לך שייק, כדי לעורר אותך. רוצה טיפים? לחפש את העוצמה שיש לך בפנים, לחפש את הכוח של עצמך, כדי לנסות למצא אפילו קרן אור אחת, כי במקום שחשוך, קרן אור קטנה מאירה את המקום. חשבי אפילו על משהו קטן שיכול לעזור לך, לעודד אותך, להביא לך תועלת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית