שוקעת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2015 | 21:24 | מאת: אביב 11

לתוך עצמי ...רוצה או לא רוצה זה חצי בחוץ לא יכולה להתעלם מכלום...אני לא יכולה להכיל את זה ..על קצה התהום הארור .(אודי הכל בסדר לא לדאוג ,לא שומטת) מתגעגעת לימים שלא הרגשתי כלום.

01/10/2015 | 09:45 | מאת: sunday

את עם העוצמה שלך, והאופטימיות תחזרי למסלול הבטוח חג שמח

01/10/2015 | 13:21 | מאת: אביב 11

אני במסלול הבטוח וזה לא סותר את השקיעה ..אל תוך מקומות קשים אחרים . תודה לך ושמחה שניכנסת .קראתי מה שכתבת על הנויירולוג בואי ניראה לאן זה יתקדם לפעמים עצם הידיעה וההבנה מקלה מאוד ..

הי אביב, אני בעד להרגיש, גם כשזה במחיר של כאב. זו המשמעות של לחיות, לא? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית