שירה יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2015 | 15:56 | מאת: אביב 11

מצטערת שכתבתי לך שאפשר לבחור אחרת את צודקת את לא יכולה אחרת לא כרגע ..מאוד מבינה אותך את הקושי הכאב הפיצול הדיסוציאציות ..רק להגיד לך שאני שומעת את המצוקה הענקית שלך ואני איתך מחבקת

30/09/2015 | 21:31 | מאת: שירה

זה בסדר. תודה שאת רואה. גם אני רואה את כאבייך ולפעמים זו כאילו אני, נערה, ילדה, אשה. שלך שירה

01/10/2015 | 00:20 | מאת: שירה

אפשר שתענה לי שוב בבקשה? כי איכשהו התשובות שלך קצת מחקו את השאלה וגם מה שהרגשתי... "זה נורא פעמיים" נשמע לי קצת מתלוצץ. "למה שירה את מרגישה רדופה" אם ידעתי לא הייתי שואלת ואם אני שוב חושבת... אולי ההפרעה הזו היא כמו מחלה אוטואימונית ואני היא זו שרודפת את עצמי תודה שירה

הי שירה, אני מעדיף שלא לענות עוד פעם. גם אם תשובתי אינה מתאימה לך כמו כפפה ליד - זו תגובתי ואת צריכה להסכין עם זה שיש בה משהו חלקי ולא מספק. צר לי שאני לא מדויק כמו שאת צריכה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית