.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2015 | 16:41 | מאת: גולם

אני רוצה להביא לה משהו לא שגרתי , (אני יודעת מה ; ממש "מדגדג " לי להביא לה אותו ) שמצד אחד עלול ליצור אי נעימות מכיוון שיכול להפוך לבעיה אם היא תסרב לקבל , מצד שני זה קטע גאוני. מתלבטת... בבקשה תענה תשובה פרקטית.

30/09/2015 | 19:58 | מאת: אביב 11

אני מרגישה ואולי אני טועה שאת בורחת מהיחד שוב למקום של נסיון... יקרה עדיף שלא תיראי מה עברתי מהמבחנים האלה ..גאוני או לא אם יש בך ניצוץ של ספק עדיף לא..אבל זאת רק דעתי

הי, בשביל תשובה פרקטית צריך שאלה פרקטית. מה, את עושה לי תרגילי תיסכול כדי להרגיש שגם אני מאכזב? ;-) במלים אחרות - לא הבנתי מה את שואלת אותי. אודי

01/10/2015 | 00:00 | מאת: סיגלללל

וגם ה"מדגדג" הזה אבל את חייבת לפרט אם את רוצה תשובה מדויקת.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית