דיסוציאציה ארורה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2015 | 12:15 | מאת: אביב 11

אודי עד עכשיו הייתי בשליטה וזה היה יעיל וטוב .למה אי אפשר להשאר רק בחלק הבריא לא רוצה אותם את כולם זה כמו גיבנת מעצבנת. נתתי לעצמי הנערה קצת מקום זה מפחיד אותי ככ .מנסה בכתיבה לא להיות מפוצלת למרות שאני בכאוס ורעש מטורף ...אודי אני לא יכולה להכיל את החלק הזה את הכאב הזה לא יכולה ...אף אחד לא יקח את זה ממני נכון ...אז איך מתחברים למקום ככ קשה כואב ונורא .אודי אני צריכה שתהייה איתי מפחיד להיות עם עצמי לבד ...

30/09/2015 | 22:55 | מאת: גולם

רוצה לעשות גם לי מקום לידך?( ולא רק לאודי) אשמח להיות בנוכחותך. ורק כדי לשבת בשקט, ולחייך אחת לשניה חיוך של מבוכה. אבל מבוכה נחמדה כזו מהנעימות .

30/09/2015 | 23:20 | מאת: אביב 11

ברור שיש לך מקום לידי אוהבת את צבעי הפרפר שלך ניפלא ....ושוב תודה

הי אביב, לומדים לאט להכיל את הכל. זה סוג של גדילה וצמיחה והרחבה של העצמי שלנו. וזה לוקח זמן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית