.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2015 | 19:13 | מאת: גולם

הי אודי, קצת לא יודעת איך לקבל את כל הנכונות שלה וההכלה שלה...שאפילו הייתי אומרת שיוצאים מגדרם כדי לרצות אותי (ביחס לטיפול כמובן... ) ברמה שמרגיש לי לא נעים ומעורר חשד וזה לא היה כך בעבר, רק לאחרונה ולא קרה משהו ספציפי, התפנית בעלילה לא ברורה לי. האם זה סוג של אסטרטגיה של מטפלים שצריך להיזהר?

30/09/2015 | 16:10 | מאת: אביב 11

זהו שם חיבה כי את לא גולם .... אני מאמינה שזה היה שם גם קודם .שמעתי את זה בן השורות שלך על כמה היא בסדר וטובה ושם עבורך וכמה יש לה סבלנות לחכות לך להיות להמתין באהבה ..אז מאמינה שאת פשוט הוצאת ראש מהגולם ואת פשוט רואה שהיא שם עבורך מכילה ואכפתית...אני ממש שמחה וד.א את השאלה הזו תספרי לה שתפי אותה ..זה חשוב וזה שייך לטיפול כי אנחנו לא היא ...

הי גולם, זו אסטרטגיה של מטופלים שמרגישים צורך פנימי לחבל בכל היקשרות שנוצרת, כדי להרגיש בטוחים בתוך קליפת הגולם שיצרו. ואני משער שאת יודעת את זה כבר... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית