אודי היקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2015 | 00:46 | מאת: הילה34

היי אודי איך עובר לך החג? אתה מבשל לנו עוד ספר?:))) יש הרבה פרטים בחיי, טובים יותר או מציקים..... אבל בא לי לכתוב על חיי בכלל... מרגישה שבניתי לי שגרה טובה עם העבודה הטיפול ויש גם תמיכה שיקומית שעוזרת. בעיקר יש לאן לחזור בתוכי, משהו כזה.... יש שיח פנימי וזה ממש מקל. אני יודעת לזהות את הדחף הפנימי, לאכול או לקנות ומנסה להתנגד לזה בפנים. אני יודעת שבניתי את זה בעשר אצבעות ומפרגנת לעצמי על זה. רק כן עוד משהו, בקשר לילדים אין שינוי ואני מנסה ללמוד לחיות עם זה, זה כמו איבר נוסף בתוכי, הכאב והדמעות. מגיעות בתדירות גבוהה. אודי תודה שאתה כאן בשבילי ובשביל כל מי שהחגים מחרפנים לו את השכל... מחכה שתשוב, הילה

הי הילה, עובר בנעימים, ואכן אני עובד על ספר חדש :-) אני שמח לשמוע על ההתקדמויות, וצר לי לשמוע על הכאב. אתך, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית