לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2015 | 18:16 | מאת: הופ

איזה זכות יש לך לקרוא לי הופ בלי הופ.? אני עוזבת את הפורום כבר לא יהיה לל קשה מול ההודעות שלי. חג שמח.

30/09/2015 | 19:56 | מאת: אביב 11

מצטערת לא התכוונתי לפגוע ,את צודקת במליון אחוזים ואני לוקחת לתשומת ליבי. שוב אומרת לך כבר כתבתי לך את זה בעבר קשה לי עם היאוש הזה לא כי אני מזלזלת בך..הייתי במקומות נמוכים בחיי הייתי במצבים שלא היה לי מה לאכול .היו מצבים שחשבונות חזרו אני לא מנותקת מהעולם .אני יודעת איך זה מרגיש בהכי תחתית ואני מאמינה שכל אחד יכול לקום מהתחתית אם הוא בוחר לעשות עם זה משהו ...יחד אם זאת ללכת או להשאר זאת בחירה שלך שמש אבל ממש לא קשורה אלי .

30/09/2015 | 20:51 | מאת: מיכ

הופ יקרה, סליחה על ההתערבות אבל אביב אינה מתכוונת כלל לפגוע...לא הבנתי כמוך, אני חושבת שהיא ניסתה להעביר את התחושה שלך עם עצמך. ולמה שתענישי את עצמך על ללכת מכאן?

30/09/2015 | 21:41 | מאת: גולם

הופ, דווקא מכולן (ויסלחו לי כל היקרות האחרות אך גם בוודאי יסכימו איתי) אביב היא האדם הכי אכפתי ומתחשב ודואג בקבוצה הזאת... היא בטח לא התכוונה לפגוע בך.

01/10/2015 | 05:10 | מאת: סוריקטה

שמאפשר כל כך הרבה, ומשקיע שנים כאן, הרבה מעבר ממה שיכולתי להעלות על הדעת, שיחד עם זאת חטף, בין השאר, השתלחויות רבות, ותלונות אין ספור, בזכות אודי - הקבוצה הזאת עומדת על תילה. אוכל להעיד על עצמי, ומניחה שכך גם לגבי בנות נוספות, שאני שוקלת בכובד ראש וחשיבה עמוקה את אשר רושמת כאן, ומנסה לגשת מתוך כוונת סיוע אמיתית. לעתים, ועוד ברגישויות הגבוהות שכאן, המלכוד והמורכבות, ייתכן שנתקלים. בפועל, נמצאת כאן לאחרונה מעט. הנה כבר צריכה לצאת לעבודה... חג שמח לכולם, וגם לאודי. שלכם, סוריקטה

30/09/2015 | 23:56 | מאת: סיגלללל

את לא מקבלת את זה שאת ללא תקוה - וזו התמצית וזה מצוין . בחרת לעצמך שם נהדר, את מאמינה בך . ובנוגע לסוכה - שימי לב מה כתבת כתבת שאת רוצה סוכה להזמין אליה- יש בכך הרבה אקטיביות . את לא מחכה שיזמינו אותך, את רוצה להזמין והנה, יש לך התחלה. למרות שאוטוטו נגמר החג, קחי את הסוכה כמטאפורה. את הסוכה ואת התקוה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית