תודה לכם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2015 | 20:54 | מאת: גלי מפעם

הי, אני חוששת להיות זאת שבאה בטענות שלא רואים אותה ואז נעלמת... אז קפצתי לספר שמאד עזר לי שראיתם ושמעתם והגבתם, ואני ממש מקווה שעוד אצליח להגיב יותר באריכות על מה שכתבתם, רק כרגע לא במצב נפשי שמאפשר זאת... מקווה שיקחו כמה ימים ודברים ירגעו... חג שמח לכולנו שיהיה...

30/09/2015 | 16:06 | מאת: אביב 11

בקצב שלך כמה ומה שנכון לך

הי גלי, כמה ימים שצריך, וטוב שיצרת קשר מבלי להיעלם. אודי

01/10/2015 | 09:47 | מאת: sunday

מקווה שמצב רוחך ישתפר, ככה זה בחגים, או שהם מעלים לנו את מפלס השמחה הוא שהם מכניסים אותנו לדאון, ואגב זה יכול לקרות גם למי שבזוגיות מקסימה, לאו דווקא למישהו בודד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית