היי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2015 | 14:37 | מאת: מיכ

אוף..כתבתי והכל קפץ..כנראה שלא נקלט. אז איך החגים? מקווה אודי וכלם שעובר בנעימים... רציתי לשתף שבאופן ספונטני הצלחנו להפגש...היא נתנה לי הקדמה שאולי לא אוהב את מה שהיא תגיד ואולי יהיה קשה..ושאין ברירה...וכבר חשבתי שהיא עוזבת..או נוסעת לחודש..מתברר שהיא עוברת מקום....שוב, כבר עברנו שלושה מקומות יחד... מכל מקום יהיה בסדר מאמינה, למרות שזה ממש מקום מרכזי :( ובכלל היא הציעה לי לעבור דרך קופ"ח שזה יותר זול, אבל אני לא רוצה את כל הפרוצדורה, ושידעו יותר מדיי....וכו'....ככה זה דסקרטי....פרטי יותר טוב....ולא צריך להמציא מחלות נפש :( האם היא מפסידה בגללי? אין לי מושג ממה נגזרת המשכורת שלה דרך הקופה...מקווה שלא.. בכל מקרה מנסה לשמור על שפיות, על משקל שפוי...חג שבת שבת חג, כל הזמן אני במטבח...מקור כל צרותיי :( באסה...הרבה אירוח... בכל מקרה רציתי לשתף, תודה וחג שמח, מ...

הי מיכל, תודה על השיתוף, ומקווה שהמעבר יהיה טוב. שיהיה גם לך המשך חג שמח בין האירוחים, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית