במבי יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2015 | 11:08 | מאת: הילה34

היי במבי, תוציאי ראש, ואם את לא יכולה אז תוציאי מחושים, רוצה לדעת שאת בסדר..... נכון במבי, היה כאן צונמי ועכשיו יש רגיעה את מרגישה את הגלים הקטנים יוצרים אדוות עגולות קטנות ויפות? בואי יקירה מושיטה לך יד הילה

01/10/2015 | 06:58 | מאת: sunday

שמחה שהילה כתבה, כי לא תאמיני כמה אני חושבת עליך. לא רוצה לכתוב כל מה שאני חושבת, ולא רוצה לכתוב מה שאני לא חושבת, למרות המרחב הווירטואלי רוצה להיות כנה. דואגת לכך שאת נעלמת, ומבינה שאת פגועה מאד, ומצטערת ממש שעלו אותם פוסטים שלי, לא רציתי שיעלו. חבל שכתבתי ספונטאנית מבלי לתת לכעס לשקוע קודם. אבל ממש מרגישה רע עם הפגיעה שלך, ומקווה שתוכלי להמשיך הלאה, ולהבחין בין עיקר לטפל, בין דברים אמיתיים לדברים שנאמרים בעדינא דריתחא

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית