חודש תשרי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/09/2015 | 23:33 | מאת: נטע.

אודי, חודש תשרי... החגים מתקרבים ואיתם גם הסתיו... זו תקופה קשה עבורי. בטיפול דברים אינם חזרו לקדמותם ואני מרגישה שכל העבודה המאומצת ירדה לטמיון. אני לא חושבת שאני בן אדם שיכול להתמסר לטיפול. אתה יודע אודי, קשה מאוד לטפל בי. מאוד מאוד מאוד. אני "בועטת" כל הזמן. אני רגישה לניואנסים הכי הכי פעוטים. הלוואי והיה לי עור עבה יותר. הדבר הקרוב ביותר ל"עור עבה" זה להתנתק אבל יש לזה מחיר כבד. בקיצור, לא יודעת מה רציתי להגיד.... ואולי לא רציתי להגיד דבר... רק להנכיח את עצמי מעט. מרגישה נעדרת. אודי, אני כל כך רוצה להנכיח את עצמי בלב שלו. כמו האסטרונאוט הראשון שתקע דגל... כאילו בשביל להגיד: הייתי כאן. נטע.

הי נטע, אני חושב שבדרך לא-דרך, את מנסה ללמד אותו איך זה להרגיש כמוך, לא? יוצא - שבאופן פרדוקסלי הוא מאוד יכול להבין אותך... אודי

03/09/2015 | 09:53 | מאת: אביב 11

כל כך מבינה ..כתבת כל כך מדוייק על הניואנסים הקטנים ...עצוב ואודי צודק גם אני בדרך לא דרך נותנת לה להבין עד כמה קשה ואז היא רק מתרחקת. הלוואי וידעתי לכתוב לך איך לפתח עור עבה בלי להתנתק . רק רוצה שתדעי שקראתי ואני הכי איתך.ונטע תבואי יותר את חסרה כאן .

05/09/2015 | 10:19 | מאת: מינה

דווקא אומרים שהוא חגיגי והרבה סובלים בו. מענין מי יצר אותו?????

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית