שוב נאבקת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/09/2015 | 12:41 | מאת: אביב 11

הם שוב כאן אודי הצדדים האלה שנאבקים בכל חלקה טובה . אני עייפה אודי עייפה להאבק בקולות שבראש להאבק בזכרונות להאבק בכל מה שמושך לתהום ...נגמרים לי הכוחות ..עברו חמש עשרה יום מהיום הארור ההוא ויש עוד שלושים ומשהו ... יש חגים יש עבודה ואני מנסה לתפקד כמו שצריך ..מפחדת לאבד אחיזה בפעם הקודמת זה היה נורא שבוע של סיוט שלא הייתי ....אודי בבקשה תעזור לי להתקרקע פוחדת להבין מה היה אצל אמא ושוב השלכות עלייה על החופש שלה . כל משוכה אני חושבת שזה הסוף ומתברר שזאת רק ההתחלה ...

הי אביב, מה בדיוק את פוחדת להבין? אמרת שמדובר באשה זקנה, והפחד הרי שייך כל כך לעבר. התהליך הוא לא עבורה, אלא עבורך, וזה כדי שתהיה לך תחושת חופש רבה יותר. את עובדת יפה מאוד. אודי

03/09/2015 | 00:09 | מאת: אביב 11

להבין איך שוב לאנתתי מקום לכעס לתסכול איך שוב לקחתי את המקום של האחראי הבוגר . איך שוב מצאתי את כצמי דואגת לה מתרצת אותה מסבירה לה איך לא ראתה ...רוצה לצעוק לעצ י שאנע סתומה ולחבק את עצמי ושלא אשתנה ..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית