אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/09/2015 | 21:19 | מאת: מיכ

קודם כל תודה על כך שאתה פה מקשיב, מרגיע ותומך כשאני שוב חוזרת למעגל הבהלה.......ושהזכרת גם שזו התחלה חדשה :)אכן התחלתי היום. דבר שני: האם אתה קורא הכל??? את התגובות שאחרות שולחות אחת לשניה? את ההמשכים??? קראת מה שהיא כותבת????? ואם כן הייתי רוצה שתגיב לפעמים...כי דברים פה הופנו אליי ואין לי את היכולת להכיל ולענות לכל זה...... ואם יש דברים ש...פוגעים בנו...למרות כל המחשבות והכוונות הטובות של הכותבת??????............אני יודעת שאתה מצפה שנדבר זו עם זו וזאת דעתה וזכותה לחשוב ככה וכו'......אך לדעתי יש פה ממש משגה חמור בהבנת סיטואציות!!! למען השם אם מקובל עם תינוקות אז זה בסדר הן לא יחווה שקרה משהו פוגע???הן לא תפגענה בעתיד כי כלם עושים זאת??????? אוףףףףףףףףףף...............אוףףףףףףף גם אותי זה כבר מבלבל......בבקשה תסביר ותגיב....כי .....חשוב לי......תבין... בבקשה אותי....... תבין...בבקשה :( מ.

הי מיכל, אני קורא הכל. תזכרי שמותר לכל אחד לחשוב ולהגיד את הדברים מהמקום שלו, אין זה אומר מאום לגבי החוויה שלך. וראיתי שכבר החל ביניכן שיח ישיר - אז זה בסדר גמור. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית