שאלה לאודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/09/2015 | 00:35 | מאת: sunday

מכיר את התרופה סימבלטה? מכיר את ההשפעה שלה על חרדות? האם היא משפיעה קוגנטיבית על מי שלוקח אותה?

הי סנדיי, מכיר, אבל תרופות אינן תחום המומחיות שלי וכדאי לשאול רופא פסיכיאטר שזה מקצועו. אודי

03/09/2015 | 00:22 | מאת: sunday

אבל זו תרופה חדשה, אני פוחדת שאהיה שפן נסיון, שאהיה זומבי... אבל המטפל טוען שאני חייבת טיפול תרופתי להתקפי החרדה, היה לי התקף באמצע הטיפול. לא יודעת מה יותר גרוע ההתקפים, או להיות זומבי, לא יודעת למי להאמין, אבל אם הייתה לי עכשיו תרופה, אולי זה היה עוזר לי. לא יודעת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית