עשיתי שטות...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/09/2015 | 19:08 | מאת: sunday

לא הייתי צריכה להיכנס כאן לסרטים, אני יודעת שזה מערער אותי לגמרי, כל אזכור, לא הייתי צריכה להחריף את התקף החרדה שאני נמצאת בו. מצטערת שניסיתי לומר משהו למיכל, מי אני שאומר לה משהו!!!! מצטערת שנגררתי לשיח עם אביב בנוגע לטראומות שלי, זה הורס אותי, רועדת בכל גופי עכשיו, כאבים נוראים בחזה, עם קשיים של נשימה. זה יעבור, אני יודעת שההתקף יעבור, אבל למה אני צריכה להביא את זה על עצמי!! וואו! אף אחד לא בבית עכשיו, בא לצרוח, פשוט לצרוח בקולי קולות

02/09/2015 | 20:50 | מאת: סיגלללל

סנדי , לא עשית שום שטות. בסך הכל שאלת את מיכל שאלה מהמקום שלך. שאלה שעניינה אותך. אני הבנתי שזה כך, ולא מתוך בקורת. אני מבינה שזו לא פעם ראשונה שיש לך את התקפי החרדה הללו, מה מרגיע אותך בדרך כלל שזה קורה?

03/09/2015 | 02:06 | מאת: sunday

כמובן תרופות להרגעה אבל יש לי גם אחת גוף-נפש שעשה אתי נפלאות, מצליחה להביא את כל הגוף מקצוות הרגליים ועד לראש לשווה, להרגעה, ואחר כך גורמת לכל מיני שירירים לפעול, והסך הכל מרגיע מאד. יש לי את המטפל, הוא זקן, תרח, אבל חכם, וגם אלים. יש לי עוד אחת שהיא גם עובדת בהיפנוזה, אני רוצה מגוון, אם אחד לא קולע לפחות השני יכול לעזור. לא כולם בכל שבוע, אבל לפחות פעם בחודש נפגשת עם כולם יש כאלו שכל שבוע. זה כמובן תלוי גם בעוצמת ההתקפים

02/09/2015 | 22:56 | מאת: sunday

הכל... הכל מציף.... מטפסת על הקירות....

הי סנדיי, זה בסדר. הדברים יתבהרו, הכוונות טובות, אבל הרגישויות גבוהות מאוד. לא צריך להבהל (גם אם החוויה מאוד לא נעימה). הדברים יתייצבו ואני כבר רואה שמתחילים לדבר על זה. לילה טוב ושקט, אודי

03/09/2015 | 00:19 | מאת: sunday

ההתקף לא עוזב אותי בעלי רוצה ללכת למיון אני יודעת שזה יעבור... כדורי ההרגעה בסוף ישפיעו, אני מרגישה גוש עצום, כמו התקף לב, אבל זה לא, זה רק התקף חרדה. אני צריכה לסתום את הפה שלי וזהו...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית