מיכל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/09/2015 | 17:54 | מאת: אביב 11

את בסדר באמת באמת שאת בסדר . את מאוד מבוהלת מהתגובה של סנדי,אולי גם סנדי מבוהלת מהכל. יקרה אף אחד לא חושב שמה שהוא עשה היה בסדר . גם אף אחד לא חושב שרצית את זה ברור שלו. מובן ביותר ההנאה מהקרבה מהחום מהיחס אולי בשונה מאחרים במשפחה . יקרה אל תיכנסי לשם ממש לא פשוט תמשיכי בתהליך שלך ...את אמיצה אני גאה בך .

02/09/2015 | 20:36 | מאת: מיכ

תודה יקרה...גם על התגובה לסנדיי, אין כמוך! והשירים...(רק מקווה שלא התכוונת לבית האחרון של השיר לאודי תודה על כך ששבר את ליבך ;) )

02/09/2015 | 23:53 | מאת: אביב 11

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית