סנדי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/09/2015 | 16:33 | מאת: אביב 11

אין לי מושג מה האישיו שלך בנושא תקיפה מינית ואיך הגעת למסקנות שהגעת. כמו שכתבתי לך קודם כאן זה לא אין לנפנף בתקיפה מינית כאן מי שכותבת על תקיפה מינית כותבת מדמי נפשה כותבת את כאבה את השריטות והדפיקויות שהתקיפה גרמה.. ולא סנדי לא מדובר במשחקי ילדים של רופא וחולה אלו הם ממש לא תקיפות אלא אם כן נעשו בכוח... סנדי כתבת למאי על מתנות שאבא יביא לבת שלו ועל איך החברה תופסת את התקיפה המינית.. א)בתוך עמי אני חי ולא , אני לא חייה בחברה של קניבלים שמכבדת אכילת אדם ב)כשמישהי כותבת שאבא שלה תקף אותה מינית או נגע בה או פגע תאמיני לי שלא מדובר בחיבוק לילה טוב מקובל ... כתבתי לך וענית לי ובכוונה לא הגבתי על זה כי עם קורבנות של פולניות "לקבר אני אקח את זה" מצטערת אין מה לעשות ... תאמיני לי שכל פחד בעולם אפשר לעבור אותו זאת עבודה קשה שדורשת אומץ וכן זה גורם לחרדות ומצוקה ופיצולים אבל כשזה נרקב בתוך הבטן שלך פנימה זה לא יותר קל או טוב. אני מאמינה שאת יכולה ביום שתחליטי בסמנטיקה של מילים שאת מפסיקה לכתוב להגיד לחשוב שאת לא יכולה ....את תצליחי

02/09/2015 | 18:26 | מאת: sunday

1. באיזו שהיא הודעה מיכל כתבה שהיא הייתה נורא מבולבלת כאשר זה הפסיק והיא רצתה זאת. אז הבאתי דוגמא, שגם אם לא הייתה כאן התקפה מינית, אלא משהו אחר, זה גם היה מבלבל. 2. לפני כמה חודשים, לא זוכרת את הפרטים, היו כתבות על מישהי שנחטפה ושנים גרה אצל החוטף בחצר, אני הזדהיתי, במשך שנים אני הייתי תחת מניפולציה מאחרים עם חרדות, ואם חוסר יכולת להוציא כלום החוצה, בגלל המניפולציות, והניצול, לא המיני, אבל אחר. שנים על גבי שנים. רק בשנות העשרים שלי העזתי בכלל להתחיל להתנגד, אבל גם אז לא יכולתי יותר מדי. הרסו לי את כל הילדות שלי, ואת כל החיים שלי! בעלי יודע במה המדובר, בגדול, ואם אי פעם אני רוצה לתת לו פירוט כלשהו, הוא לא מוכן, כי טוען שזה יהרוג אותו לשמוע את זה. לא שהייתי חוזרת לכל, אבל משהו... לא, לא ניצלו אותי מינית, אבל כן, כן הרסו לי את כל החיים, את כל הילדות... ולא, לא יכולה לחזור לזה, וכן, נמצאת עד היום בחרדות, מנסה לטפל בחרדות כדי לשרוד. 3. לא באתי לומר שאין מותקפות מינית, ולא באתי לומר שאין טראמות, יש ועוד איך שיש, אבל אמרתי שלא כל חוויה מינית שהיא אסורה היא בדווקא משאירה טראומות! זה הכל. 4. ואני ממש מצטערת עם מיכל נכנסה ללחץ ממה שאמרתי, כנראה לא פרשתי נכון את מה שהיא כתבה, כי ככה הבין לי מתוך הכתב שלה, אז כנראה לא הבנתי

02/09/2015 | 18:35 | מאת: sunday

לא, זו לא הייתה התקפה אחת, זו לא הייתה התעללות אחת, זה היה שנים ארוכות, לפחות 15 שנים אינטנסיביות, תחת מכבש של לחצים איומים ומניפולציות, שהייתי צריכה למחוק לגמרי את האישיות שלי, לא יוצאים מזה כל כך מהר, ולא חושבת שאצא מזה, זהו, ולא רק פולנים הולכים לקבר, גם אחרים לוקחים אתם דברים לקבר, ואני בכלל לא חושבת שקבר הוא מקום כל כך גרוע, תאמיני לי שמעל האדמה ישנן חוויות שלדעתי הן יותר קשות מהכניסה לקבר, ולא פעם שקלתי את האופציה הזו. עוד בהיותי ילדה בת שמונה היו לי כמה ניסיונות התאבדות! אלו לא היו איומים, אלא ממש ניסיונות כדי לברוח מהכל!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית