סנדיי ואודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/09/2015 | 21:39 | מאת: מיכ

אודי?????? מתנות וקיום יחסים עם אב???....אני לא רואה שום דמיון ביניהם!!! (בתגובה שלה למאי למטה התחרפנתי!) לא משנה מה מקובל בחברה ומה לא!!!!!!!!! אוף אודיייייי???????????????????? הצלחתי קצת להגיב............אוף אודי בבקשה :( לפחות זה גרם לי לתזוזה במחשבה :( כל הדבר הזה פתאום... עצוב לי :(

02/09/2015 | 12:03 | מאת: sunday

מי דיבר על מתנות? מי דיבר על יחסים עם אב אין לי מושג מה שהיה אצלך סת כתבתי הגיגים מנשמתי השרוטה מצטערת אם ערערתי בך משהו תעשי דיליט על כל מה שכתבתי

02/09/2015 | 14:44 | מאת: מיכ

בשאלה ששאלת אותי וענית למאי...לא התכוונת לערער ואני כנראה כבר מעורערת בכל מקרה....מצטערת גם אני :(

הי מיכל, הכללת אותי בכותרת ובטקסט, אבל זה מסר שמופנה בעיקר לסנדיי, אז לא אתערב. כן אומר שאני בהחלט יכול להבין מה מבלבל אותך ואני שמח שאתן מדברות זו עם זו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית