הרגשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2015 | 18:11 | מאת: מיכ

שאתה עמוס מאוד (באופן כללי) וגם אני מתחילה להכביד כאן..מצטערת. אקח משירה של לילי אלן למרות שנוהגים פה מהעברי.. העולם הזה חומרני מאוד, זה הרעיון של השיר, ללגלג עליו... אבל דווקא הפזמון מחבר אותי להרבה מעבר..בעולם הזה :( סליחה על ההכבדה ותודה על תשומת הלב.. I don't know what's right and what's real anymore I don't know how I'm meant to feel anymore When do you think it will all become clear And I'll be taken over by the fear Lily Allen - The Fear כדאי לכם לשמוע את כל השיר...

הי מיכל, תאור יפה. אבל עם פחד - יש לזכור - אפשר להתמודד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית