הולכת אחורה..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2015 | 16:22 | מאת: מיכ

לא יודעת אבל יכול להיות שאני חוזרת אחורה.....כלומר כאילו בכלל לא הייתי אצלה כל כך הרבה שעות וימים וכו', הרגשה תבוסתנית משהו. לא נפגשות השבוע וכבר הייתי אמורה להשלים שכשלא נפגשות פגישה אחת זה לא נורא ותמיד נוכל להפגש הרי....(כל פעם היא אומרת כאילו יש את כל הזמן שבעולם אבל זה כבר מעצבן!!) היא כנראה צדקה שדברה על חשיבות של קביעות, אבל בפועל לא יוצא..אחר כך חגים אז בכלל...היא עסוקה מאוד אם לא נפגשות אז פשוט אין לשבועיים :( מבאס. אז ממש מתחשק לי לבטל כבר...לא לנסות לפתוח, לשם מה? שאתבאס כשלא נפגשות קבוע? ובכלל אתה אומר שטוב לפתוח אני תוהה האמנם טוב? כי כבר ניסיתי כמה פעמים וכל פעם מחדש לא הולך...תכננתי יותר פגישות קבלתי פחות כי פתאום לא יכלה :( ובכלל מרגישה שמתקדמת ואז הולכת אחורה בענק.....היא אמרה לי לנסות לקבל שלא כל מה שמתכננים יוצא לפועל, מבינה ובכל זאת לא פייר!!!!!!!! באתי בנכונות לפתוח, לקבל עוד פגישות, קבלתי פחות....היא הציעה חשיפה!!! היא הציעה!!!! מעצבן אותי!!!!!!לא פייר!!!!! עד שסוף סוף הייתי מוכנה עכשיו אני כבר לא רוצה לפתוח כלום...האומץ נעלם ואז שוב אחורה.....הרהורים של כאב על טיפול שכבר ממש לא מצליח לי.....ואולי אין טעם לנסות שוב??

הי מיכל, בכל דרך יש גם נסיגות - כחלק טבעי מההתקדמות. יש לך נטייה להבהל ולשמוט הכל. קצת אורך רוח וראיית התהליך בטווח יותר ארוך יכולה לסייע לך לעבור את הנסיגונת הזו ולהמשיך להתקדם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית