"וטוב יהיה להבחין מה מתוך זה את באמת צריכה" . ??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2015 | 10:55 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי, ..למה אתה מתכוון ? לקטע עם הבגד שלה שביקשתי שתיתן ? אמא צביה כבר אמרה לי שבגד שלה ,לא אקבל. אם אני רוצה, היא תאפשר לי לקחת את הוורוד הזה ואחזיר כשהיא תחזור. היא גם הזמינה אותי לכתוב לה מיילים בידיעה שלא יתאפשר לה לקרוא "שם" (וואוו כמה כעס יש לי עליה !!!!) אלא, כשתחזור לארץ ,לפני הפגישה.. עוד מעט אנחנו נפגשות. הכנתי כבר את הכסף במעטפה (אני נוהגת לתת לה במעטפה בתחילת חודש על החודש הקודם, כך שבפגישה ראשונה של החודש עם התשלום אני כבר חייבת על הפגישה הראשונה לתשלום בחודש הבא.. מבין אודי ? אז הכנתי כבר ואני מתכוונת להביא לה היום משתי סיבות : 1. אני חושבת שאני לא רוצה להפגש איתה מחר.. רוצה להתחיל את החופש היום. 2. רוצה להרגיש משוחררת ממנה.. לא חייבת לה כלום. אף לא אגורה אחת. לפני אחת הנסיעות הקודמות שלה היא אפשרה לי לצלם אותה בכדי שיהיו לי ממש תמונות שלה. אמרתי לה שהיא השתנתה קצת והיא אמרה לי שתאפשר לי לצלם אותה שוב מחר, לפני שהיא שוב נוסעת. לא רוצה ולא צריכה !!!! האמת היא שמרגיש לי שאני כבר לא רוצה ולא צריכה ממנה כלום.. אולי רק לשכוח קצת. אולי לשכוח הרבה.. באלי לעזוב את כל השטויות האלו של טיפול/שמיפול.. ולא הבנתי למה התכוונת בתגובה שלך אלי שהכנסתי ככותרת.. אודי, מרגיש לי שאני עוברת התעללות

ואוו, במבי, מלים קשות... כתשובה, אתן לך הבחנה נוספת: בין מה שאת באמת צריכה לבין הנסיון להתגונן מהכאב שכרוך בזה. הנסיעה קשה, והנסיעות תכופות, וזה לא אידיאלי - אבל יש גם הרבה טוב בקשר שלכן, לא? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית