לימודי פסיכולוגיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2015 | 07:12 | מאת: ר.

יש לך עצות איך להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית? האם תואר שני בעבודה סוציאלית קלינית מקביל לפסיכולוגיה קלינית? או שזה סתם פשרה עלובה?תודה מראש

שלום, מעבר לציונים טובים - חשוב להתנסות בעבודה ב"שדה", להתנסות במחקר ולאסוף המלצות מתאימות. הדרך די ארוכה ומפרכת. עו"ס קליני זה מסלול שונה שנעשה בביה"ס לעו"ס (ולא במחלקה לפסיכולוגיה). מבחינת היכולת לעסוק בפסיכותרפיה - הם בהחלט מוכשרים לכך (אם כי יש אי אילו הבדלים, למשל, מבחינת היכולת להשתמש במבחנים פסיכולוגיים). לא הייתי אומר שזה "סתם פשרה עלובה" אלא בהחלט מסלול לגיטימי וטוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית