לאודי - לא כדאי להעלות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/08/2015 | 21:19 | מאת: sunday

כתבתי קודם נאום לאומה, בקשר למיכל, סיפרתי על ילדותי, ועל משחקים מיניים שהיו רווחים אז, אשמח אם לא תעלה את הפוסט, בגלל שהזכרתי שם שמות של אנשים, אנשי אותו מושב יכולים להיחשף, ובמחשבה שניה, חבל היה שכתבתי את מה שכתבתי, תודה לך!!!! אני גם ככה בהתקף חרדה עכשיו, עם רעידות קשות, לא צריכה להוסיף לעצמי עוד חרדות. שוב תודה לך

הי סנדיי, הכלל כאן הוא שמה שעולה לא נמחק. את השיקול האם לפרסם משהו את צריכה לעשות בטרם הפרסום (שלך). אני מציע שאם את מרגישה שהמדיה הזו לא מתאימה - שתמנעי מכתיבה בכלל. מבחינתי - זה כמו שיחה - אי אפשר להגיד "תמחק"... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית