לסנדי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2015 | 21:08 | מאת: אביב 11

יקרה בדיוק כל פעם פותחים מה שצף וגם זה בזהירות ובעדינות.זה בדיוק מה שמיכל עושה ומה שאני עושה ...לקח לי כמעט ארבע שנות טיפול לפתוח משהו ...לאט יקרה . ואני איתך מבינה מצטערת שעכשיו קשה הכל בסדר כל אחת והדרך שלך אף אחד לא אומר ששלך לא טובה היא טובה ונכונה לך חיבוק ענק

31/08/2015 | 22:41 | מאת: sunday

ארבע שנים? בקטנה!! את יודעת כמה שנים אני כבר רוצה להוציא את הגידול הממאיר ולא יכולה?? מתפרקת לחלוטין. זה לא אשמת המטפל, הבעיה היא שלי, חושבת שאקח אותה אתי לקבר, אולי שם אוכל לעשות סדר בדברים. בינתיים צריכים להעביר את החיים איכשהו

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית