מנותקות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2015 | 19:52 | מאת: אביב 11

אבל סיפרתי אמרתי ..זה לא ששברתי את סוד השתיקה כי כ ר סיפרתי גם במשפחה . אבל הפעם סיפרתי למי שהיה צריך לדעת . לא הייתי מטכנה להכנס לפרטים זה גם נראה לי מיותר . אבל זה כל כך הטריד אותה מה הוא עשה .. שתי נשים מנותקות מדברות כמו על סרט בטלויזייה... אודי אני לא מרגישה כלום כלום הכל מת בפנים בקונטרול . האמת אודי היא כל כך זקנה שזה פשוט רחמנות עלייה . אודי תהייה איתי זה בטח הכל יצא מחר כשלא יהיה כאן אף אחד.תודה על הליווי והעידוד פשוט תודה

הי אביב, הניתוק הוא דרך (כמו שאת מכירה) להתמודד עם הבלתי ניתן לעיכול. טוב שאמרת. נראה איך יתפתחו העניינים, ותשמרי על עצמך - זה הכי חשוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית