מה הבעיה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2015 | 14:47 | מאת: מחדדש

שלום.. שאלת מה הבעיה אם אני זקוקה לו והוא מאפשר את זה... אני לא יודעת בדיוק איך להסביר לך..אבל נוצרה אצלי מעין תלות דווקא ברופא הזה..נכון שמצאתי לזה הסבר משכנע ובכל זאת .. עובדה הוא עזב לפני חודשיים ואפילו לא קבעתי תור לרופא אחר ..המרפאה האיטרנתית היא פתרון נחמד אבל לא באמת פתרון לחולה מורכבת כמוני.. ועוד חשבתי [ואולי אני טועה] אולי זו הסיבה בעצם שלעולם לא העזתי לפנות לפסיכולוג לשיחה אולי התלות הזו מפחידה אותי עדי כדי כך.. ואולי לא.... תודה על ההקשבה

הי מחדש, אני משער שכן, שאת מאוד פוחדת מהזדקקות ומתלות, וכמו רבות כאן - גם נוטה לבלבל בינהן. אודי

31/08/2015 | 23:36 | מאת: מחדדש

אבל ברגע שאני נזקקת [ואם מחלות מורכבות] כמו זכיתי הרבה פעמים הרגשתי שאם לא היה את הרופא שיעזור לי לצאת מהלופ שלא נגמר אני לא יצליח לבד.והרבה פעמים המצב הזה מלחיץ ומפחיד. ומכך נוצרת תלות..... לא?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית