אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/08/2015 | 15:36 | מאת: מיכ

ענו לי והזדהו איתי וזה מחמם את הלב.... אבל אודי, אני זקוקה ממך למשהו...להבנה או למתן תוקף לדבריי....מבין? שאני לא סתם...מפונקת או בכיינית או מתיילדת....ככה זה כשאת הקטנה במשפחה....היחס הוא כזה....שסתם....וצחוק וציניות, שונאת את זה! ולכן אי אפשר לדבר עם אחותי כי היא אומרת שאני מפונקת....ועוד...חבל, ולכן השאלה האם יתכן שלה לא קרה כלום????? הם מושלמים בעייניה.... :(

הי מיכל, אני מבין, ודומני שהבהרתי זאת. אין לי אבל שום יכולת להשיב על השאלה האם "היה או לא היה" לגבי אחותך, אני יכול להישען אך ורק על החוויה שלך, והשאר - דורש הכלה של אי הוודאות הקשורה אליו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית