במבי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/08/2015 | 14:31 | מאת: אביב 11

תודה יקרה על השיר. את לא לבד אנחנו איתך כאן זה יעבור כמו בפעמים הקודמות ואת כבר יודעת שהיא חוזרת.

30/08/2015 | 15:37 | מאת: מיכ

מצטרפת..את יודעת שתחזור ואת יכולה תמיד לשים עלים בתיבת הדואר :) וגם לכעוס זה בסדר...זה תרגול נוסף כמו שאודי אומר...

31/08/2015 | 11:02 | מאת: .במבי פצוע..

אני יודעת שכוונתך טובה ואת רוצה להיות אמפתית ושארגיש שאני לא לבד אני גם יודעת שזה יעבור. כמו בפעמים הקודמות. אני גם משערת שרובכן כאן לא מבינות מה אני עושה עניין משמונה ימים. כאילו כל כולה שמונה ימים כשאת אביב עכשיו חודש ??? לא נפגשת איתה אחרות נפגשות פעם בשבוע באון קבוע ולמיכל קורה לא אחת שהיא נפגשת אחת לשבועיים. אני זוכרת ומחזיקה בראש וזה משאיר אותי עוד יותר לבד לבד לבד אתן לא יכולות להבין עד כמה שזה מייסר. כן .ממש ממש ייסורים אמיתיים של סכין ומברג שמסתובבים בלב כל הזמן. מה שלא אעשה ואנסה להסיח את הדעת. זה עינוי מתמשך של שנינ אחרי שניה. כולל בלילה. לפעמים מתוך שינה. אז תגידו שאני משוגעת ?? אולי.. ייתכן מאוד שאני ממש ממש ממש משוגעת לא !!! לא אני זו שמשוגעת , זו אמא צביה שמעזה שוב לענות אותי באופן שכזה !!!! פסיכואנליטיקאית מנחה שמתעללת !!!!!! כן.. אני יודעת שמדובר "רק" בשחזורים.. מי צריך את כל השטויות האלו ?? כל כך נמאס לי !!!!!!! תודה אביא על הכוונה והרצון הטוב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית