למיכל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/08/2015 | 10:58 | מאת: אביב 11

כן יקרה הצורך שיהיה טוב כדי לדחוק את הרע אפשר לך לחיות לבנות משפחה ועכשיו משבגרת ואת מסוגלת להתמודד עם הקושי והצד הרע של המשפחה את פותחת. את אמיצה לצאת למסע הזה וכנראה שגם הגיע השעה...מאמינה בך את יכולה ומגיע לך לשפר את אכות חייך וכמו שאני תמיד אומרת לך תרשי לעצמך להיות מטופלת אף אחד לא רוצה כאלה חיים לעצמו

30/08/2015 | 12:36 | מאת: מיכ

תודה על התשובה לסנדיי, על ההבנה הכל כך חשובה.אוהבת ומחבקת ומלווה אותך בדרכך, שתמצאי שלווה, מיכל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית