מירב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2015 | 19:27 | מאת: אביב 11

איזו ברירה יש לך..אחד אחד לא במכה במנות קטנות מכירה את האין כסף ובעיקר את הפחד שעוצר ואת האמא שלא מבינה למה לא וכמה את טיפשה ... אין לך ברירות אז נותנת לך יד ויחד נלך ...

28/08/2015 | 01:58 | מאת: מירב

לפני שנתיים עשיתי צילום גדול בפה ושילמתי עליו כמה מאות שקלים. אחר כך עשיתי מכבי שלי ושילמתי עליו כסף כדי לקבל הנחה בטיפול ובסוף ביטלתי אותו. לפני שנתיים היו פחות בעיות. עכשיו הכל יותר קשה. ואמא שלי צודקת אבל אני לא ממושמעת. היא דואגת לי מאוד. אבל אני אכזבה של עצמי. אני מתעללת בעצמי. אני זו זאמא גרועה. אני מיואשת מעצמי. הרסתי את החיים שלי והתדמית שלי. למרות שיש לי בעל נהדר וילדים שאני לא רואה אותם באוסף הבעיות שלי. עם זאת אני מצטערת שאמא שלך לא ראתה את היופי שבך. את כזו מקסימה. נשיקות ושבת שלום

30/08/2015 | 11:02 | מאת: אביב 11

בעיות לא צומחות על העץ יש להם שורש לא בהכל את אשמה . מן הסתם יש לנו חלק בדברים שקורים לנו ולאופן התגובה שלנו ועדין תהיי עדינה עם עצמך ...חיבוק

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית